Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility קציצות דג אפויות בפנקו | סנדרה בן דוד
top of page

קציצות דג אפויות בפנקו | סנדרה בן דוד



קציצות דג עסיסיות, קלות להכנה- פתרון מקסים לארוחת צהריים מזינה וטרייה

רכיבים: חצי קילו לוקוס טחון חצי קילו סלמון טחון (אפשר גם כל דג טחון אחר) פלפל טחון כמון טחון מלח ים אטלנטי שמן זית פירורי לחם חצי בצל לבן כוסברה סלרי ביצה פירורי פנקו אופן ההכנה : לוקחים חצי קילו לוקוס טחון וחצי קילו סלמון טחון, מוסיפים פלפל וכמון בכמות נדיבה על מנת להעשיר את טעם הדג, חצי כפית מלח ושמן זית. ניתן להוסיף פירורי לחם- לא חובה. מגרדים בעזרת פומפייה חצי בצל לבן, קוצצים עלי כוסברה ומעט סלרי לחתיכות קטנות ומוסיפים לעיסה, מערבבים הכל יחד, ומוסיפים ביצה תוך כדאי ערבוב. שמים את פירורי הפנקו על צלחת, מכינים קציצה בגודל בינוני וטובלים בפירורי הפנקו מכל הכיוונים. מניחים על מגש עם נייר אפייה , לפני שמכניסים לתנור לוקחים תרסיס שמן ומרססים קלות את הקציצות. מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות ל- 5-7 דקות . מומלץ להכין טחינה/ מטבל לימון או כל מטבל אחר לפי הטעם לצד הקציצות. בתאבון ! תודה לסנדרה המדהימה שמפתיעה אותנו כל פעם מחדש עם מתכונים שווים וקלילים.

0 תגובות
bottom of page