Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility צ’יפס תפוחי עץ | תמר רייס
top of page

צ’יפס תפוחי עץ | תמר רייס

עודכן: 31 בינו׳ 2021





חי עץ לפרוסות דקות- כמילימטר או שניים. לחמם תנור ל 120°, להכניס את התפוחים הפרוסים לחצי שעה להפוך את התפוחים, ניתן לפזר מעט קינמון, טיפה סוכר, (לא הכרחי) ,לפי הטעם. ולהמשיך לאפות עוד כשעה. להוציא את התפוחים (עדיין לחים) ולהניח על רשת עד שיתקשו. (ניתן להוציא פרוסה אחת ולבדוק אם מתייבשת, ואז להוציא את כולם).


0 תגובות
bottom of page