Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility עוגת גבינה אפויה | תמר רוזן
top of page

עוגת גבינה אפויה | תמר רוזן

עודכן: 30 במאי 2022



עוגת גבינה אפויה מתכון קליל ופשוט לעוגת גבינה חלומית שתשאיר טעם של עוד…

רכיבים 150 גרם ביסקוויטים 100 גרם חמאה 1.5 כוס סוכר 750 גרם גבינה לבנה 9% או 5% 5 ביצים 5 חבילות סוכר וניל גרידת לימון 2 שמנת חמוצה 9% או 15%

אופן הכנה  טוחנים ביסקוויטים במעבד מזון פשוט. מוסיפים לתוכם 100 גרם חמאה,שלוש כפות סוכר ומערבבים בעזרת הידיים עד שנוצרת עיסה. מרפדים בעזרתה את תחתית התבנית.

לוקחים גבינה לבנה 5% או 9% – 750 גרם ומוסיפים חמש ביצים, מערבבים אותם יחד עם 2 חבילות סוכר וניל ומקציפים בעזרת מיקסר ידני, ניתן להוסיף גרידת לימון- על-פי הטעם.

מחממים תנור מבעוד מועד על 150 מעלות, ומכניסים את העוגה למשך 50 דקות.

לוקחים 2 גביעי שמנת חמוצה -15% או 9% , מערבבים עם כוס סוכר,שלוש חבילות סוכר וניל ומפזרים קלות על העוגה עצמה בעדינות מלמעלה, ולבסוף מכניסים לעוד עשר דקות לתנור על 150 מעלות . בתאבון !

תודה רבה לתמר רוזן על המתכון השווה הזה, רצנו לנסות בבית…


0 תגובות
bottom of page