Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility עוגיות שקדים לפסח | נורית אילון הירש
top of page

עוגיות שקדים לפסח | נורית אילון הירש


עוגיות שקדים לפסח

חומרים: 4 כוסות קמח תפוח אדמה 1.5 כוס שקדים טחונים 2 ביצים 1.5 כוס שמן 1.5 כוס סוכר קורט מלח

אופן ההכנה: שימי את כל החומרים בקערה ועבדי לבצק. מתקבל בצק מעט פירורי. צרי כדורים והדקי בידייך את הכדור, לחצי עליו מעט כך שיתקבל כדור פחוס. אפי כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

הצעות גיוון: *לפני האפיה מרחי על כל כדור מעט ביצה טרופה והניחי שקד על כל עוגיה. *לפני האפיה שימי בקערה אבקת סוכר וצפי את העוגיות באבקת הסוכר, מתקבלות עוגיות לבנות בציפוי פריך. *לפני האפיה שימי בקערה כפית קינמון עם 5 כפות סוכר וצפי כל עוגיה בתערובת. 

0 תגובות
bottom of page