Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

קציצות בקר וכרישה | נורית אילון הירש

עודכן: 18 בספט׳

1 ק”ג בשר בקר טחון


חצי ק"ג הודו / עוף טחון 5 כרישות קצוצות מאודות (עלי מנגולד קצוצים מאודים, לבחירה)

2 ביצים 2 פרוסות לחם (לא חובה) מעט פירורי לחם מלח פלפל שחור

לערבב היטב את כל העיסה. ליצור קציצות דחוסות להטביל בביצה להטביל בקמח עם מעט פירורי לחם

לטגן, כ5 דק לכל צד עד שמזהיב.

קציצות רכות , מתאימות לשולחן חג גם כסימנים, כרתי.


למי שרוצה קציצות בתנור במקום טיגון

להוסיף קצת שמן לעיסה, להניח על נייר אפיה, לבזוק קמח ולמרוח ביצה.

חצי שעה על 260 מעלות

מצורף סרטון הסבר

תגובות


bottom of page