קציצות בקר וכרישה | נורית אילון הירש
- נורית אילון הירש

- 22 באוג׳ 2021
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 18 בספט׳
1 ק”ג בשר בקר טחון
חצי ק"ג הודו / עוף טחון
5 כרישות קצוצות מאודות
(עלי מנגולד קצוצים מאודים, לבחירה)
2 ביצים 2 פרוסות לחם (לא חובה) מעט פירורי לחם מלח פלפל שחור
לערבב היטב את כל העיסה. ליצור קציצות דחוסות להטביל בביצה להטביל בקמח עם מעט פירורי לחם
לטגן, כ5 דק לכל צד עד שמזהיב.
קציצות רכות , מתאימות לשולחן חג גם כסימנים, כרתי.
למי שרוצה קציצות בתנור במקום טיגון
להוסיף קצת שמן לעיסה, להניח על נייר אפיה, לבזוק קמח ולמרוח ביצה.
חצי שעה על 260 מעלות
מצורף סרטון הסבר




תגובות