Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility פשטידת קישואים ובטטה | נורית אילון הירש
top of page

פשטידת קישואים ובטטה | נורית אילון הירש

עודכן: 30 במאי 2022

פשטידה אחת עם טעמים רבים שמתאימה לכל שולחן – אה כן ושכל יולדת תשמח לקבל!



יומיומי, מתאים לאירוח, מומלץ עם מעבד מזון.

רשימת המרכיבים

2 בצלים 5-7 קישואים 2 בטטות 3-4 ביצים מלח פלפל שחור ניתן להוסיף אבקת אפייה 1/2 כוס שמן 1 כוס קמח (מומלץ קמח מלא מנופה של חברת רובינפלד)

אופן ההכנה

מקלפים את הבצלים ושוטפים היטב את הקישואים בעזרת סקוצ’ (לא מקלפים קליפה), חותכים לפרוסות שייכנסו למעבד ומפעילים על מגרדת דקה. לעיסה שנוצרה מוסיפים את הביצים המלח והפלפל, 1/2 כוס שמן, כוס קמח ומערבבים הכל.

מקלפים את הבטטות ופורסים לפרוסות דקות במעבד או בסכין.

מרטיבים במים תבנית ופורסים נייר אפייה. מרפדים את התבנית עם חצי מכמות פרוסות הבטטה, שופכים את הבלילה של הירקות, משטחים ומפזרים את פרוסות הבטטה הנותרות.

מכניסים לתנור לשעה על חום של 180 מעלות

מומלץ להגיש עם אורז

0 תגובות
bottom of page