Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility פוקצ’ה עם ירקות אנטיפסטי | נורית אילון הירש
top of page

פוקצ’ה עם ירקות אנטיפסטי | נורית אילון הירש

עודכן: 31 במאי 2022

1 קילו קמח 1 כף שמרים 1 כף סוכר 1 כף מלח 4 כוסות מים להתפיח שעה עם ידיים רטובות לפרוס על תבנית עם נייר אפיה, להוסיף למעלה ירקות חיים, פרוסים. (חצילים, קישואים, עגבניות, בצל וכו’)

לתבל עם פסטו, או שמן זית מלח פלפל

להכניס לאפיה 200 מעלות לחצי שעה בתנור מחומם מראש. נורית אילון הירש בתאבון

bottom of page