Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility חם נורא – מה נאכל? | חדוה שטרנברג
top of page

חם נורא – מה נאכל? | חדוה שטרנברג

עודכן: 18 בפבר׳ 2021

חם היום מאד. סכנת התייבשות מודיעים באמצעי התקשורת אפילו הצבאים התייבשו ונערך מבצע להציל אותם ממוות… כשקר אנו אוכלים יותר ממה שאנו רגילים כי אנו צורכים יותר אנרגיה כדי להתחמם… כשחם – אין לנו כוח לאכול ולא בא להכין מאכלים מבושלים/כבדים/קטניות (שיש להן תכונה לחמם) ואז…

פתאום אז נהיים חברים של המקפיא או של המקפיא במכולת ומתחילים לקנות גלידות וקרטיבים שונים…. אז בואו ונעשה סדר….

חשוב מאד דבר ראשון – לשתות! מים! והרבה! בין אם אתם בחוץ ובין אם אתם ליד המחשב בחדר ממוזג עליכם לשתות הרבה. כשנמצאים בחוץ – מרגישים שצמאים. אבל בחדר ממוזג נעים ולא שמים לב שהמזגן מייבש ומגיעים לאחר יום עבודה עם כאבי ראש ובדרך כלל זה מכיון שלא שתינו מספיק. אז תעשו לכם טובה וכל שעה-שעה וחצי קומו ממקומכם ולכו לשתות כוס מים. בדרך אתם מרויחים גם קצת חילוץ עצמות…. קפה לא נחשב נוזלים שתיה מוגזת מתוקה לא נחשבת נוזלים פשוט מים… אם קשה לכם אפשר לשדרג עם מיץ לימון טבעי/עלי נענע/לימונית/לואיזה וכו’…

וכדי לעניין את הילדים לשתות- מומלץ לקנות מתקן לקרטיבים ביתיים ופשוט להכין כל יום/פעם קרטיב בטעם אחר. (תלוי בתדירות) יום אחד בטעם תפוחים/מלון/אבטיח וכו’…. אפשר להכין ביחד עם הילדים ואז השמחה גדלה עוד יותר הם שמחים וגאים במעשה ידיהם… ותוך כדי הנשנוש של הקרטיב הם גם מכניסים נוזלים לגוף ורכיבים בריאים לגוף. יש תרכיזים טבעיים שהם ללא סוכר. אבל הכי טוב פשוט לסחוט פרי ואם רוצים אפשר להוסיף כפית דבש/סילאן כי ההקפאה גורמת לטעם הפרי להיות קצת פחות מתוק. – אבל לא חובה. ואפשר להכין גם גלידות מפירות – לא משנה מאיזה פרי. העיקרון הוא לקלף את הפרי/לחתוך אותו לקוביות ולהקפיא למס’ שעות ואז פשוט להעביר במעבד מזון ויוצאת גלידת סורבה שלא היתה מביישת אף פירמה…. ואפשר לאכול את הגלידה הזו בנחת ובלי רגשות אשם (כמובן מי שאין לו רגישות לסוכר)

ואם בא לכם משהו מלוח לאכול משביע אבל לא כבד וגם נורא נורא בריא וטעים!!!!!!! אז הנה לכם סלט נבטים שווה:

חופן נבטי חמניה חופן נבטי אספסת (אלפלפא) חופן נבטים סיניים 1 עגבניה 3-5 פטריות טריות 1/2 לימון טבעי שמן זית זעתר ומלח שוטפים את הנבטים, (אגב, אפשר מכל סוגי הנבטים) חותכים את העגבניה והפטריות איך שרוצים מתבלים והנה לכם סלט שווה ביותר. מלא בברזל ובסיבים. משביע ומרענן… פשוט שווה

מחכה לשמוע תגובות מכם. לרוויה!!!

איתך בדרך, חדוה שטרנברג, הומאופטית ונטורופתית הומאופטיה – הדרך לשיקום הבריאות.

bottom of page