מתכון מומלץ בחום!
מתכון קציצות דג טוניסאיות
במגימיקס קילו דג נסיכה טחון 1 בצל טחון חצי חבילה כוסברה + פיטרוזילה טחון
בסיר עם מים רותחים עם מלח ועד שמתרככים כמו במרק – 1 חציל מקולף מהקליפה 1 קישוא מקולף מהקליפה 2 תפוח אדמה מקולף מהקליפה
מרוקנים את המים מהסיר מרסקים את הירקות לכדי עיסה אחת. מערבבים את עיסת הדג עם הבצל והכוסברה והפיטרוזילה ביחד עם הירקות המרוסקים לעיסה אחת גדולה ומוסיפים חצי חבילה קטנה של פרורי לחם פשוטים (לא מוזהבים) ומתבלים בתבלינים: תבלין ראס אל חנות, תבלין דגים, כמון, מלח, פלפל שחור טחון, כורכום, פפריקה מתוקה, גריל עוף. מערבבים הכל ביחד ומכינים קציצות קטנות.
מכינים מחבת לטיגון בשמן עמוק מטגנים משני הצדדים עד שמשחים…
ובתיאבון!!!!!
Comentarios