קעריות גבינה אישיות | תמר רוזן

עודכן: 30 במאי


הגענו למנה העיקרית!! בצק פריך, גבינות עשירות ויש לנו מאפה חלומי! ועוד בונוס ממה שנשאר לנו מהבצק.. בתאבון!




קריספי, טעים וממלא, עם ריח נהדר, שווה לנסות..

רכיבים 2.5 כוסות קמח 200 גרם חמאה שמנת חמוצה 9% 250 גרם גבינה לבנה 250 גרם קוטג’ זיתים שחורים מלח עגבניות שרי פלפל קלוי גבינה צהובה / גבינת פרמזן אופן הכנה  בצק – מניחים בקערה שתיים וחצי כוסות קמח לבן או קמח מלא, מוסיפים 200 גרם חמאה, שמנת חמוצה 9% ומערבבים הכל יחד. מכניסים למקרר למשך חצי שעה או למקפיא ל- 10 דקות. מלית – מערבבים 250 גרם גבינה לבנה, 250 גרם קוטג’, מפוררים חצי גבינה בולגרית/פטה. מוסיפים חצי כוס זיתים שחורים , חצי כפית מלח, עגבניות שרי חתוכות ופלפל קלוי. את הבצק מרדדים על נייר אפייה וקורצים עיגולים – (ניתן להיעזר בכוס)- הם ישמשו לבסיס המאפה. לוקחים תבנית מאפינס ומניחים את עיגולי הבצק, עליהם יוצקים את המלית. מומלץ להוסיף מעל גבינה צהובה או פרמזן ומכניסים לתנור על חום של 180 מעלות. בתאבון ! תודה רבה לתמר רוזן, הריח מילא את כל הבית בטוב.

#מתכוניםלשבועות

0 תגובות