Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility פשטידת קינואה | יעל כהן
top of page

פשטידת קינואה | יעל כהן

פשטידת קינואה עם קישואים וגבינות…ללא גלוטן. פשוט ומתוחכם.


מצרכים 

1 בצל

1 קישוא

1 כוס קינואה

2 ביצים

1 גביע גבינה לבנה

1 גבינה מלוחה (בולגרית / חמד וכד’)

אופן ההכנה

מבשלים את כוס הקינואה רגיל (כמו אורז ) על כוס קינואה מוסיפים כוס וחצי מים רותחים בסיר אטום

למשך חצי שעה. משאירים להתקרר.

חותכים את הבצל דק ומטגנים במעט שמן .מערבבים בקערה עם הקינואה , מוסיפים קישוא מגורד

לתוך הקערה, מוסיפים את הגבינה הלבנה(אפשר גם להוסיף קוטג אם רוצים) מוסיפים את הגבינה

המלוחה מגורדת, מוסיפים 2 ביצים טרופות . מערבבים את כל הרכיבים טוב טוב , ומעברים את

התערובת לתבנית משומנת . מכניסים לתנור למשך 40 דק ב 120 מעלות .

ניתן להגיש חם וקר

לבריאות

תודה ליעל כהן על המתכון המופלא. טעמנו.. מומלץ בחום

0 תגובות
bottom of page