חיפוש
  • ashiraoffice

פשטידת קינואה | יעל כהן

פשטידת קינואה עם קישואים וגבינות…ללא גלוטן. פשוט ומתוחכם.


מצרכים 

1 בצל

1 קישוא

1 כוס קינואה

2 ביצים

1 גביע גבינה לבנה

1 גבינה מלוחה (בולגרית / חמד וכד’)

אופן ההכנה

מבשלים את כוס הקינואה רגיל (כמו אורז ) על כוס קינואה מוסיפים כוס וחצי מים רותחים בסיר אטום

למשך חצי שעה. משאירים להתקרר.

חותכים את הבצל דק ומטגנים במעט שמן .מערבבים בקערה עם הקינואה , מוסיפים קישוא מגורד

לתוך הקערה, מוסיפים את הגבינה הלבנה(אפשר גם להוסיף קוטג אם רוצים) מוסיפים את הגבינה

המלוחה מגורדת, מוסיפים 2 ביצים טרופות . מערבבים את כל הרכיבים טוב טוב , ומעברים את

התערובת לתבנית משומנת . מכניסים לתנור למשך 40 דק ב 120 מעלות .

ניתן להגיש חם וקר

לבריאות

תודה ליעל כהן על המתכון המופלא. טעמנו.. מומלץ בחום

#פשטידתקינואה #פשטידות

יצירת קשר

מרכז שמים/ אשירה
רחוב יחיאלי 4 נוה צדק תל אביב
טלפון: 0722-146146
טלפון ארה"ב : 347-901-5172
חניה בשפע באזור כולו.

הרשמי לעדכונים

אודות אשירה

אתר הצמיחה הרוחנית לנשים “אשירה” הינו אתר אינטרנט המכיל מידע כולל ומגוון לפיתוח וצמיחה מבחינה רוחנית עבור נשות

 ישראל. 

לתנאי שימוש ופרטיות >>

תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה)

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Flickr