בס”ד
פגישה עם בורא עולם .
חשבתי לעצמי, מה מטריד אותי ? למה אני לא מצליחה לשבת עם עצמי ? לשבת עם בורא עולם כמה דקות ביום ולדבר איתו.
להתפרק אצלו במהלך היום תוך כדי מרוצה של החיים, אני מדברת איתו כל הזמן מתחננת אליו , בוכה לו .
אבל , למה אני נזכרת בו ברגעים הקשים ? שעות וימים חולפים . חודשים ושנים . אני רצה מפגישת עבודה לשנייה, מעיסוק לעיסוק . ואיפה בורא עולם בחיי ? איפה אני יושבת איתו לפגישה יומית אפילו כמה דקות ביום ?
החלטתי ללכת עם עצמי עד הסוף . וכתבתי לי בלו”ז היומי : פגישה עם בורא עולם , הכנתי את עצמי נפשית , הכנתי לי מקום ושעה . אבל…. זה לא קרה . כל הזמן דחיתי את זה . הנשמה שלי מבפנים צעקה . למה ??? למה את לא מסוגלת להקדיש לי פגישה קטנה ביום ?
חשבתי לעצמי , והבנתי . ברגע שאני אצליח לשבור את רצף החיים שלי , את הטירוף , את המרדף , ואשב עם בורא עולם ועם הנשמה שלי כל יום . אספר לו מה עבר עלי , איך הלך לי היום עם הילדים , העסקים , עם עצמי ! אז אהיה משוחררת כל היום , אני יעביר את העול הכבד שיושב לי על הלב . לאבא שלי בשמים . ומהרגע הזה כנראה היצר הרע מפחד . האם הוא יתן לי בקלות שכזאת להתחיל להשתחרר מעול החיים ? האם הוא ייתן לי תקשורת ישירה וקבועה עם בורא עולם ? הרי מבחינתו זה אסון ! אני ימוסס לו את כל החרבות שלו מולי , את כל המחשבות העצובות שהוא מכניס לי . את כל הדמיונות הקשים שאני לא מצליחה להשתחרר ולהתמודד מולם .
אני אצליח לפרוק את המסע שלי את החשש שלי את הדאגות שלי מול בורא עולם .
חשבתי לעצמי , והכרתי . הכרתי את הילדה הקטנה שבתוכי שרוצה לצאת , לקפוץ , לבכות , להשתחרר אבל היא מפחדת , מפחדת מהתגובה של הילדה הגדולה, הביקורתית , הנוזפת , התדמיתית . הבנתי שהפגישה הזאת שכל כך קשה לי להגיע אליה מידי יום זה מפני שהילדה הגדולה מתביישת להודות , מתביישת להיחשף , מתביישת לבכות ולדבר שקוף ובלי פוזות מעדיפה להעביר שעות ביום בפגישות חומריות , פגישות קפה עם כולם עם חיוך מנומס ודיבור גבוה ומקצועי . והילדה הקטנה , החבויה, הנקייה והטהורה . משתוקקת ורוצה. רוצה לנקות את הכאב הפנימי החבוי בה . את העול המיותר של הילדה הגדולה שיושבת עליה ולא נותנת לה להיפתח . מפחדת ממה שיקרה יום אחרי שהילדה הקטנה תפרוץ החוצה .
ישבתי עם עצמי והחלטתי . החלטתי לא לוותר , לא לוותר לעצמי , לא לוותר ליצר הרע , לא לוותר לתדמית הכבדה שיושבת עלי , לא לוותר לרצון החזק של הנשמה הקטנה והטהורה שלי שרוצה לפרוץ החוצה ולשמוח ולהיות מאושרת .
תסלחו לי , אני חייבת ללכת לפגישה , לפגישה עם בורא עולם !!
Comentarios