Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

עוף ברוטב שום ופטריות

עודכן: 18 בפבר׳ 2021


עוף ברוטב שום ופטריות


החומרים:

6 חזות עוף (או עוף במשקל כ1-1.5- ק"ג חתוך לחלקים)

1/3 כוס קמח

מלח ופלפל

2-3 כפות שמן זית

6 שיני שום קלופות

קופסת פטריות חתוכות לרבעים

1/3 כוס חומץ בלזמי

כוס מרק עוף צח

1 עלה דפנה גדול

1/2 כפית טימין יבש



אופן ההכנה:

לתבל את הקמח במלח ופלפל. לטבול את העוף בתערובת ולנער ממנו קמח עודף. לחמם את השמן בחום בינוני לטגן את העוף עד שחום בצד אחד, להוסיף את השום והפטריות, להפוך את העוף ולהמשיך לבשל עד שהפטריות מבושלות והעוף חום גם בצידו השני. ניתן לשפוך את שארית השמן. להוסיף את החומץ, מרק העוף, עלי הדפנה והטימין, לכסות ולהמשיך להרתיח על אש קטנה למשך כ25- דקות.


0 תגובות

Comments


bottom of page