Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

עוף אתיופי חריף

עודכן: 18 בפבר׳ 2021


עוף בסגנון אתיופי ברוטב חריף


החומרים:

עוף בינוני, חתוך לחתיכות קטנות

בצל גדול חתוך

מרגרינה או שמן לטיגון

כף מלאה פלפלים אדומים חריפים

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית כמות

1.4 כפית ג’ינג’ר

1/4 כפית קרדמון

1/2 כפית רוזמרין טחון

1/4 כפית שום כתוש

מספר שיני שום מגורדות

קופסא קטנה רסק עגבניות


אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד שזהוב קמעה, להוסף את ה פלפלים האדומים החריפים, פלפל שחור, כמון, ג’ינג’ר, קרדמון. להמשיך לטגן ביחד על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב מידי פעם.

להוסיף את רסק העגבניות, להכניס את העוף ולערבב עם 2 כוסות מים, ולבשל על אש בינונית למשך כשעתיים.

חצי שעה לפני שהעוף מוכן, להוסיף את שיני השום.

להגיש את העוף במרכזו של לחם אינג’רה או על לחם בסגנון מערבי.


0 תגובות
bottom of page