עוף בסגנון אתיופי ברוטב חריף
החומרים:
עוף בינוני, חתוך לחתיכות קטנות
בצל גדול חתוך
מרגרינה או שמן לטיגון
כף מלאה פלפלים אדומים חריפים
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמות
1.4 כפית ג’ינג’ר
1/4 כפית קרדמון
1/2 כפית רוזמרין טחון
1/4 כפית שום כתוש
מספר שיני שום מגורדות
קופסא קטנה רסק עגבניות
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד שזהוב קמעה, להוסף את ה פלפלים האדומים החריפים, פלפל שחור, כמון, ג’ינג’ר, קרדמון. להמשיך לטגן ביחד על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב מידי פעם.
להוסיף את רסק העגבניות, להכניס את העוף ולערבב עם 2 כוסות מים, ולבשל על אש בינונית למשך כשעתיים.
חצי שעה לפני שהעוף מוכן, להוסיף את שיני השום.
להגיש את העוף במרכזו של לחם אינג’רה או על לחם בסגנון מערבי.
Comments