לכבוד שבת או יום חול. קל מהיר וטעים
המצרכים 4-6 נתחי פילה סלומון נורווגי באריזת וואקום כמות קטנה של כוסברה חסלט (כדי שלא יהיה מריר) צרור עלי בזיליקום חסלט טריים שמן זית בנדיבות 6 שיני שום פרוסות לימון (לפחות חצי לימון) מלח פלפל גרוס
שוטפים את הפרוסות ומניחים אותן בתוך תבנית
על הדגים מפזרים את עלי הבזיליקום ( השטופים והבדוקים היטב) ואת עלי הכוסברה
מומלץ לפרוס את שיני השום לפני הפיזור ולהוסיף פרוסות לימון דקות.
על גבי המצרכים שהנחנו בתבנית נשפוך כמות נדיבה של שמן זית איכותי. לפזר מלח ופלפל גס
180 מעלות, 20 דק’ בתנור.
בתיאבון
שבת שלום!
תודה לצליל בריגה על המתכון
Comments