צבעוני. מרענן והכי חשוב – בריא
הירקות לסלט: • גזר • צנון • צנון שחור • קולורבי • כרוב • סלרי • קייל • מלפפון • גמבות
אופן ההכנה: חותכים את הירקות לרצועות דקות וארוכות, מומלץ לגוון בצורת החיתוך כדי לקבל מראה מעניין ומושך. את הגזר כדאי לא לקלף לתיבול מפזרים מעל הירקות מלח ים אטלנטי, מערבבים היטב בעזרת הידיים ע”י מעיכה עד שהירקות מתחילים להפריש נוזל, להמשך התהליך ניתן לכסות את הירקות בעזרת צלחת ולהניח מעליה בקבוקים או חפצים כבדים כך שיגרמו לירקות להפריש נוזלים. ניתן להוסיף שמן זית ולימון לפי הטעם. את הלימון מקלפים וסוחטים את כולו לתוך הסלט, אם נופלות חתיכות שלמות מה טוב.
איזה יופי, אהבתי. סלט טוב ובריא מאוד.
תודה על המתכון:-*