לכבוד שבת
רשימת המרכיבים
4 ביצים 1 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל כוס שמן קנולה 1/4 כוס קפה 1/4 כוס קקאו 3/4 כוס מים חמים 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפייה
לציפוי
3 כפות קפה (מומלץ אבקה ולא גרגירים) 2 כפות קקאו 3/4 כוס אבקת סוכר 2 כפות שמן 2 כפות מים
אופן ההכנה
מומלץ לבחוש בעזרת המיקסר הידני/ סטיק אחרי כל הוספה של רכיב על מנת ליצור אווריריות.
שוברים את הביצים, מוסיפים כוס סוכר, סוכר וניל, כוס שמן, 1/4 כוס נס קפה ו1/4 כוס קקאו ולבחוש. להוסיף את הקמח, אבקת אפייה ולאחר מכן את המים החמים.
לרפד תבנית רטובה בנייר אפייה, לשפוך את הבלילה ולהכניס לתנור לתכנית אפייה (ולא טורבו) לחצי שעה על חום של 180 מעלות.
הכנת הציפוי
לערבב את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. למרוח את הציפוי כאשר העוגה עוד חמה. ניתן לפרוס ולהניח במנג’טים.
Bình luận