Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility נורית אילון הירש במתכון עוגת פרי בחושה
top of page

נורית אילון הירש במתכון עוגת פרי בחושה

עודכן: 30 במאי 2022


הכנה מהירה, ניתן להשתמש בכל פרי מפירות העונה.


רשימת המרכיבים:

3 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח (מומלץ 80% רובינפלד מנופה) 1 כוס שמן קנולה 1 שקית אבקת אפייה 1/2 כפית תמצית וניל 1/2 כוס מיץ תפוזים פרי מפירות העונה (מומלץ שזיף או תפוח)

אופן ההכנה:


מערבבים את כל הרכיבים מלבד הפרי בעזרת מיקסר ידני/ סטיק. מחלקים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות. חותכים את הפרי  לפרוסות ומפזרים על הבלילה. מפזרים קינמון ומעט סוכר. מכניסים לתנור לחצי שעה לחום של 180 מעלות.


0 תגובות
bottom of page