מתכון לפודינג צ’יה
המצרכים: זרעוני צ’יה מים תמרים שקדים טבעיים מושרים במים חלב אורז קינמון ונילה פרי מפירות העונה להמתקה
אופן ההכנה: טוחנים את כמות זרעוני הצ’יה הרצויה. על כל כף צ’יה מוסיפים 8 כפות צ’יה. מערבבים את הזרעונים הטחונים עם המים, עד שנוצרת עיסה במרקם ג’לטיני. ניתן להשתמש בזרעונים לא טחונים. ולהשרות את זרעוני הצ’יה בתוך המים למשך מס’ שעות עד שמתקבל המרקם הג’לטיני. קוצצים את השקדים והתמרים, ומוסיפים. את השקדים המושרים כדאי לקלף לפני. מוסיפים מעט חלב אורז ניתן להמתיק את העיסה באמצעות פרי מפירות העונה- חותכים את הפרי לקוביות ומוסיפים לעיסה.
Comentarios