Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility מתכון קובה סולת במרק דלעת/סלק | נורית אילון הירש
top of page

מתכון קובה סולת במרק דלעת/סלק | נורית אילון הירש

עודכן: 31 במאי 2022



עיסת הבשר: 1 קילו בשר טחון 2 בצלים קצוצים דק חופן עשבי תיבול קצוץ דק(נענע/שמיר/ פטרוזיליה/ קיצר מה שיש… פלפל שחור, מלח, בהרת תבלין מיוחד לקובה. 2 כפות שמן קנולה לערבב בקערה ולהניח בצד, אין צורך לבשל!

עיסת סולת: 1 קילו סולת מנופת ובדוקה מחרקים 3.5 -4 כוסות מים חצי כף מלח לערבב לעיסה נוחה ודביקה מעט.

מרק קובה: לטגן 2 בצלים גדולים קוביות דלעת (נתח בינוני, קוביות סלק (4סלקים) קופסאת רסק עגבניות קטנה. מיץ מלימון, סוכר מלח פלפל בהרת לטעום שהכל מאוזן. אפשר להוסיף עלי סלרי/ מעט נענע, לא חובה.

לבשל את המרק חצי שעה להוסיף את הקובות ולבשל על אש נמוכה כ45 דקות. אופן הכנת הקובה בסרטון המצורף בתיאבון.


bottom of page