Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

מתכון קובה סולת במרק דלעת/סלק | נורית אילון הירש

עודכן: 31 במאי 2022



עיסת הבשר: 1 קילו בשר טחון 2 בצלים קצוצים דק חופן עשבי תיבול קצוץ דק(נענע/שמיר/ פטרוזיליה/ קיצר מה שיש… פלפל שחור, מלח, בהרת תבלין מיוחד לקובה. 2 כפות שמן קנולה לערבב בקערה ולהניח בצד, אין צורך לבשל!

עיסת סולת: 1 קילו סולת מנופת ובדוקה מחרקים 3.5 -4 כוסות מים חצי כף מלח לערבב לעיסה נוחה ודביקה מעט.

מרק קובה: לטגן 2 בצלים גדולים קוביות דלעת (נתח בינוני, קוביות סלק (4סלקים) קופסאת רסק עגבניות קטנה. מיץ מלימון, סוכר מלח פלפל בהרת לטעום שהכל מאוזן. אפשר להוסיף עלי סלרי/ מעט נענע, לא חובה.

לבשל את המרק חצי שעה להוסיף את הקובות ולבשל על אש נמוכה כ45 דקות. אופן הכנת הקובה בסרטון המצורף בתיאבון.


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page