חיפוש

מתכון קובה סולת במרק דלעת/סלק | נורית אילון הירש

עודכן ב: פבר 11



עיסת הבשר: 1 קילו בשר טחון 2 בצלים קצוצים דק חופן עשבי תיבול קצוץ דק(נענע/שמיר/ פטרוזיליה/ קיצר מה שיש… פלפל שחור, מלח, בהרת תבלין מיוחד לקובה. 2 כפות שמן קנולה לערבב בקערה ולהניח בצד, אין צורך לבשל!

עיסת סולת: 1 קילו סולת מנופת ובדוקה מחרקים 3.5 -4 כוסות מים חצי כף מלח לערבב לעיסה נוחה ודביקה מעט.

מרק קובה: לטגן 2 בצלים גדולים קוביות דלעת (נתח בינוני, קוביות סלק (4סלקים) קופסאת רסק עגבניות קטנה. מיץ מלימון, סוכר מלח פלפל בהרת לטעום שהכל מאוזן. אפשר להוסיף עלי סלרי/ מעט נענע, לא חובה.

לבשל את המרק חצי שעה להוסיף את הקובות ולבשל על אש נמוכה כ45 דקות. אופן הכנת הקובה בסרטון המצורף בתיאבון.


#בישול #מתכונים #מרק #קובה #בריאות

יצירת קשר

מרכז שמים/ אשירה
רחוב יחיאלי 4 נוה צדק תל אביב
טלפון: 0722-146146
טלפון ארה"ב : 347-901-5172
חניה בשפע באזור כולו.

הרשמי לעדכונים

אודות אשירה

אתר הצמיחה הרוחנית לנשים “אשירה” הינו אתר אינטרנט המכיל מידע כולל ומגוון לפיתוח וצמיחה מבחינה רוחנית עבור נשות

 ישראל. 

לתנאי שימוש ופרטיות >>

תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה)

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Flickr