עיסת הבשר: 1 קילו בשר טחון 2 בצלים קצוצים דק חופן עשבי תיבול קצוץ דק(נענע/שמיר/ פטרוזיליה/ קיצר מה שיש… פלפל שחור, מלח, בהרת תבלין מיוחד לקובה. 2 כפות שמן קנולה לערבב בקערה ולהניח בצד, אין צורך לבשל!
עיסת סולת: 1 קילו סולת מנופת ובדוקה מחרקים 3.5 -4 כוסות מים חצי כף מלח לערבב לעיסה נוחה ודביקה מעט.
מרק קובה: לטגן 2 בצלים גדולים קוביות דלעת (נתח בינוני, קוביות סלק (4סלקים) קופסאת רסק עגבניות קטנה. מיץ מלימון, סוכר מלח פלפל בהרת לטעום שהכל מאוזן. אפשר להוסיף עלי סלרי/ מעט נענע, לא חובה.
לבשל את המרק חצי שעה להוסיף את הקובות ולבשל על אש נמוכה כ45 דקות. אופן הכנת הקובה בסרטון המצורף בתיאבון.
Comments