פשוטה, קלה ומהירה ללא מרגרינה
רשימת המרכיבים 250 גרם שוקולד 3/4 כוס שמן 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח ברנדי אגוזים מרוסקים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד עם השמן בתוך סיר קטן ומערבבים טוב. שוברים את הביצים לתוך קערה ומוסיפים את הסוכר והקמח. שופכים מעט ברנדי ומערבבים הכל עד ליצירת בלילה.מוסיפים את השוקולד המומס לקערה וממשיכים לערבב.
מחממים תנור ל180 מעלות.מורחים שמן על תבנית ושופכים את העיסה (בראוניז יוצאת בדרך כלל נמוכה) מפזרים אגוזים מרוסקים מכניסים לתנור שחיממנו מראש ל20 דקות בדיוק. מוציאים מהתנור ובודקים שהחלק העליון נראה כקרום קשה, משאירים להתקרר.
Commenti