הרכיבים (לפי הסדר במתכון) 6-7 כוסות מים 10 כפות סוכר 4 כפות שמרים יבשים 2 ק”ג קמח 2 כפות מלח 1 כוס שמן
מתחילים במים, סוכר ושמרים לאחר מכן מוסיפים את הקמח המלח ואז את השמן. לשים היטב(עדיף במיקסר) מתפיחים כשעה, מכניסים לתנור מחומם ל180 מעלות ל22 דקות. לאחר מכן מעבירים ל160 מעלות ל25 דקות. מוציאים מייד בתום האפייה, מפרידים מנייר האפייה ומצננים. בהצלחה!
קליעה מהממת , וגם הקולעת ! העברת את זה מקסים ! נראה כל כך קל ופשוט , ממש עשית לי חשק ! מחכה כבר לעשות בעצמי בדרך הזו , תודה רבה ! מקסים! תמשיכי ,נשמח מאוד לעוד מתכונים וטיפים 🙏💗
באהבה רבקה מיטל פנדו (זוכרת אותי ?!)😘
שלום דינה יקרה, כן אפייה רגילה, טורבו עלול לייבש מעט. אבל אם את מכירה את התנור שלך ויודעת את הזמנים שלו, מוזמנת לנסות על טורבו. בהצלחה רבה!
הי נורית מהמם בהחלט אנסה מבינה שאפיה רגילה ולא טורבו כי אני בדרכנאופה בטורבו במחצית הזמן אשמח