רכישת הרצאות MP3 להורדה
אתר אשירה מציע לכן שתי אופנים בהן תוכלנה להגיע אל החנות באתר מאמאל’ה כדי לרכוש הרצאות בפורמאט MP3 להורדה.
האופן הראשון הוא, פשוט להקליק בדף הראשי בקישור הנקרא: "הורדות MP3" כפי שמוצג בתמונה הבאה:
האופן השני הוא דרך ההרצאות.בכל הרצאה יש קישור ישיר לעמוד בחנות מאמאל’ה שבו נמצאת ההרצאה. קישור זה מאופין בתמונה קטנה של נגן MP3 וכותרת "הורדת MP3", כפי שמודגם בתמונה הבאה:
עקרונית אין כל הבדל באיזה משני האופנים תבחרנה.
הגנה בכניסה לאתר מאמאל’ה
אתר מאמאל’ה מציג תכנים שמיועדים לנשים בלבד. כדי להבטיח שנכנסים לאתר רק גורמים המורשים לכך מאובטח האתר בקוד הסודי של אשירה. במידה וכבר נכנסתן לאתר מאמאל’ה קודם לכן, עשויה המערכת "לקפוץ" מעל שלב זה ולהכניסכן במישרין לאתר.
מעבר לאתר מאמאל’ה
לאחר שתקליקו על הקישור תועברו לדף שבו מוצגת ההודעה הבאה:
כדי לעבור לאתר מאמאל’ה עליכן להקליק על הקישור המסומן בצהוב.
קניה בחנות אתר מאמאל’ה
בשעה טובה נכנסתן לחנות אתר מאמאל’ה. הקניה מתבצעת בשלושה שלבים עיקרים:
התחברות/כניסה (Login) לחנות
שוטטות בחנות וקניית מוצרים
יציאה מהחנות ואישור הזמנה
התחברות/כניסה (Login) לחנות
למרות שהמערכת מאפשרת לבצע קניות גם בלי להתחבר מלכתחילה אנו ממליצים מאד לבצע Login לחנות כבר עם הכניסה על מנת שהמערכת תזכור אתכן בעתיד ותקצר לכן תהליכים. כדי להכנס לחנות אתן צריכות להיות רשומות בה. אם כבר בצעתן בעבר רכישה בחנות, אז סביר להניח שאתן כבר רשומות. אם אתן צריכות להרשם, אנא, הקליקו על הקישור שכתוב "צור חשבון" (מסומן בצהוב בתמונה) ויפתח לכן טופס הרשמה לחנות. ההרשמה לחנות איננה כרוכה בתשלום כלשהו.
כדי להכנס לחנות אתן צריכות להכניס את שם המשתמש והסיסמה שבחרתם בחנות. . מתחת לסיסמה יש ריבוע וכותרת "זכור אותי" אם תקליקו עליהן יופיע "v" בתוך הריבוע. זה מסמן למערכת לזכור אתכן בפעם הבאה שתגיעו לכאן. ולבסוף הקליקו על הכפתור שמכותב ב"כניסה". אם הכל יעבור כשורה יופיע שם המשתמש שלכן במקום הכפתור.
שוטטות בחנות וקניית מוצרים
השוטטות בחנות היא די ברורה ולא נקדיש לה כאן הסברים. נתמקד כאן בשני היבטים הקשורים לקניה בחנות: הכנסת מוצר לעגלת הקניות וחלון עגלת הקניות עצמו. בתמונה הבאה מוצגים מוצרים לרכישה בחנות:
כל לכל פריט בחנות יש : שם הפריט – כותרת בצבע ירוק, מחיר הפריט (בד"כ בש"ח) שדה כמות אותו ניתן לשנות ע"י הכנסת ערך במישרין או בעזרת החיצים הקטנים המצויירים לשמאלו. ולבסוף פס בצבע כחול שכאשר מקליקים עליו הפריט והכמות מוכנסים לעגלת הקניות. כאשר מקליקים על הפס הכחול, יקפוץ חלון עם הודעת אישור. החלון יופיע למספר שניות ויעלם. אפשר לסגור אותו ע"י הקלקה על אחד מהכפתורים שעליו. באופן כזה משוטטים בחנות ובוחרים פריטים לרכישה. עגלת הקניות מוצגת באופן קבוע מצד שמאל של הדף כפי שאפשר לראות בתמונה שלהלן:
בעגלה מפורטים הפריטים וכמותם. בתחתית יש שורת סיכום. מתחת לשורת הסיכום יש קישור "צפיה בעגלה" המודגש בתמונה בצהוב. כדי לסיים את תהליך הקנייה ולהתחיל בתהליך אישור ההזמנה וסיום יש להקליק על קישור זה.
יציאה מהחנות ואישור הזמנה
לאחר הקלקה על כפתור "צפייה בעגלה" עוברים למסך הבא:
הדף די מסביר את עצמו. נתמקד במספר דברים קטנים. בדף הזה אפשר לבטל שורות הזמנה או לעדכן כמויות. כדי לעדכן כמויות יש להכניס את הכמות החדשה בשדה "כמות/עדכון" ולהקליק על הכפתור בצורת שני חיצים (מסומן בצהוב). אם רוצים לבטל את השורה מקליקים על הכפתור השני (בצורת חבית). כדי להמשיך בתהליך אשור ההזמנה יש להקליק עם הקישור בתחתית "סיום". מתקבל הדף הבא:
בדף הזה אפשר להכניס מלל חופשי לאחראי החנות. לסיום יש להקליק על כפתור "אישור ההזמנה". שמנה לב, ההזמנה לא תצא אם לא תקלקנה על כפתור אישור ההזמנה.
לאחר שאושרה ההזמנה תשלח אוטומאטית הודעת דואר אלקטרונית שמסכמת את פרטי ההזמנה. תוך מספר שעות עד יום-יומים תיצור אחת המזכירות של אשירה קשר שבו תתבקשנה לספק פרטי תשלום וכו’. כאשר תאשר המזכירה את ההזמנה (אצלה במחשב) תצא הודעת דואר אלקטרונית אל המזמינה עם קישורים להורדת ההרצאות למחשב האישי שלכן.
כול טוב ובהצלחהצוות הטכני של אתרי שמים/אשירה/מאמי/מאמאל’ה
Commentaires