Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

דגים חריפים לשבת | נורית אילון הירש



מצרכים:

שושקות/ גמבות אדומות.

פלפים ירוקים חריפים.

פרוסות תפו"א.

ניתן להוסיף שיני שום.

פלפל צ'ילי יבש.

דגי סלומון/ מושט ללא עור - להשרות לפני בלימון, חומץ ומלח לחצי שעה.


לרוטב-

3 כפות פפריקה בשמן.

3 כפות כורכום.

ניתן להוסיף כף תערובת לתיבול דגים.

כף מלח.

שמן זית/ שמן קנולה.

חבילת כוסברה קצוצה.

ניתן להוסיף חב' רסק עגבניות קטנה.


אופן הכנה בסרטון.

בהצלחה ובתיאבון!



Kommentare


bottom of page